Focus op nieuwigheden: de nomade slaapzak voor baby’s

Een slaapzak is de meest comfortabele en veiligste manier om baby’s te slapen te leggen. Maar wat als we je vertellen dat de typische slaapzak die je al jaar en dag kent, een heuse make-over heeft gekregen en nu boordevol handige snufjes zit!

Een nomad slaapzak voor baby’s is dus niet zomaar een alledaagse slaapzak. Hij werd ontworpen met al die uitgetelde ouders in gedachten, en kan tellen als hét slaapmiddeltje bij uitstek.

Maar wat maakt een nomad slaapzak voor baby’s dan zo’n goede keuze?

  • je moet je baby niet wakker maken
  • ideaal om te reizen
  • flexibel voor warmte
  • gemaakt van BIO mousseline

Ssshhhttt, baby slaapt!

Eénmaal je baby’tje zijn oogjes nog maar open doet, is het meestal al gebeurd: klaarwakker! Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je kleintje kan blijven slapen tussen verplaatsingen.

Hoe zorgt de nomad slaapzak daar precies voor? Dankzij de speciale openingen voor een autostoel kan je minipassagier lekker dutten tijdens een autoritje. Ook in de kinderwagen kan je schone slaper heerlijk verder dutten. De slaapzak kan aan de benen uit elkaar waardoor hij overal in kan. Ook handig als je baby wat spagaten tussendoor wil doen natuurlijk. Grapje!

Ocharme, wat een warme armen!

Eén van de functies waar je van zal smelten (maar je baby niet) zijn de afneembare armen van elke nomad slaapzak. Daardoor kan je je baby op temperatuur houden wanneer je hem of haar verplaatst naar verschillende omgevingen.

Hou ook altijd rekening met de TOG-waarde (Thermal Overall Grade) van de slaapzak. Raadpleeg daarvoor de temperatuurstabel die bij elk van onze slaapzakken vermeld staat. Kort uitgelegd: is het koud in de kamer, gebruik dan een hogere TOG-waarde!

Voor de allerkleinste patatjes (tussen de 50cm en 70cm) hebben deze nomade modellen zelfs geïntegreerde wanten.

Heb je nog meer tips nodig over hoe je een slaapzak moet kiezen? Kom alles te weten over gebruik, veiligheid, de juiste temperatuur, maten kiezen, en nog zoveel meer.

Wie moet er nog schaapjes tellen als je een nomad slaapzak hebt? Behalve een echte die je baby direct in dromenland brengt, heeft een nomad slaapzak alles waar je van kan dromen. Dus zet je spinnewiel bij het grof huisvuil en sla de deur dicht als de prins komt aanbellen want jouw baby zal slapen als een doornroosje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *