Waarom kiezen voor een onesie-pyjama voor baby’s?

De onesie is het perfecte kledingstuk voor baby’tjes. De multifunctionaliteit maakt het al jaar en dag de favoriet bij ouders, en dat wereldwijd! Maar waarom kiezen ouders keer op keer voor de onesie?

Overdag en ‘s nachts

Een onesie-pyjama kan je zowel overdag als ‘s nachts aantrekken. Het is een kledingstuk waar je baby altijd goed mee voor de dag komt. Je kan het makkelijk onder andere kledingstukken aantrekken en het werkt ook als het warmer is, als enkelvoudig kledingstuk.

‘s Nachts doet een onesie-pyjama prima zijn werk. Een baby kan er comfortabel, warm, en onbezonnen in slapen.

Makkelijk om aan en uit te trekken

Een onesie je eenvoudig aan en uit kunnen trekken. Als je kleintje dan al eens een ongelukje heeft, of simpelweg vervest moet worden, kan je de onesie eenvoudig uitdoen en nadien weer aandoen.

Een ‘wikkel onesie’ moet niet over het hoofd getrokken worden, maar heeft kleine knoopjes aan de zijkant zodat je die als een soort hemd kan aandoen.

Knoopjes ter hoogte van de pamper zijn ook een must. Die zorgen ervoor dat een pamperwissel vlot kan verlopen.

Het makkelijk aan- en uittrekken is vooral voor onesie-pyjama’s een must. Kindjes kunnen voor het slapengaan al eens moeilijk doen en dan wil je niet nog aan een worstelwedstrijdje beginnen met je kleintje. Ook ‘s ochtends, als je flinke kerel of mevrouwtje met het verkeerde been uit bed is gekropen, kunnen moeilijkheden bij het aan- en uittrekken van kleren een aanzienlijk bron van stress zijn voor ouders en kinderen.

Heerlijk warm

Een onesie pyjama zorgt voor een lekker warme nacht. Andere pyjama’s zijn verfomfaaid, verdraaid en opgerold nadat je baby een paar keer heeft gerold in z’n slaap. Een onesie zit altijd knus en strak. Dankzij de versmalling aan de enkels (let erop dat je pyjama-onesie dat heeft!) blijft die de hele nacht goed op zijn plaats zitten.

Veel bewegingsvrijheid

De meeste baby’s zijn wilde en roekeloze slapers. Ze trappelen, schokken, ronken, bewegen met hun armpjes … Het spreekwoord ‘slapen als een baby’ is aan herziening nodig. Baby’s zien er voor het ongetrainde oog misschien vredig uit als ze slapen, maar ouders weten dat dat dikwijls niet het geval is.

Een onesie-pyjama met een zacht, zweet afvoerend en comfortabel stofje helpt je baby’tje slapen.

Onvoorstelbaar schattig

De onesie staat bij ouders natuurlijk ook op nummer één voor zijn super schattigheidsfactor. Geef je kleintje ook nog een knuffel in de armen, een tutje in de mond en ze kunnen alles van jou gedaan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *