Witte gekruiste body evolutief met konijntjes en lange mouwen uit BIO katoen Witte gekruiste body evolutief met konijntjes en lange mouwen uit BIO katoen Witte gekruiste body evolutief met konijntjes en lange mouwen uit BIO katoen Witte gekruiste body evolutief met konijntjes en lange mouwen uit BIO katoen Witte gekruiste body evolutief met konijntjes en lange mouwen uit BIO katoen Witte gekruiste body evolutief met konijntjes en lange mouwen uit BIO katoen
Witte gekruiste body evolutief met konijntjes en lange mouwen uit BIO katoen
Noukies

Witte gekruiste body evolutief met konijntjes en lange mouwen uit BIO katoen

10.46 €

14.95 € -30%

Gift wrapping available  
Gift wrapping available  

* Required Fields

Gift wrapping available  

10.46 €

14.95 € -30%

Comfortabele, praktische gekruiste witte body met konijntjes en lange mouwen uit jersey BIO katoen. Een must-have in de kleerkast van uw baby. Deze handige body vergemakkelijkt het verschonen dankzij zijn opening vooraan en de drukknopen ter hoogte van het kruis. Bovendien is hij vervaardigd van 100% hypoallergene katoenen jerseystof om de kwetsbare babyhuid te beschermen. Dankzij mouwen met dubbele lengte en een dubbele rij drukknopen aan het kruis, kan baby een maatje groter worden en steeds dezelfde body aanhouden.

 
Noukie's Prime -10% off all year
Subscription 20 € annually
I subscribe
Share the article
Product code: Z085182
Fabric(s)
100% BIO katoen
Collar shape
V neck collar
Print
Yes
Sleeves
Long sleeves
Pattern type
Pattern in front
Number of pieces of set
1
Color
Beige

Wassen in de machine op 30° C, geen bleekmiddel gebruiken, droogtrommel lage stand, strijken op lage stand en omgekeerd, geen stomerij.