Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Maxi slabbetje Guss & Victor

Referentie: BB1609.43
Maxi slabbetje voor baby's vanaf 6 maanden.
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 11,90
Meer info

Descriptie

Maxi slabbetje Guss & Victor voor baby's vanaf 6 maanden. Op deze leeftijd beginnen baby's te wereld te ontdekken en hebben ze de neiging om alles te willen beetpakken. Met dit maxi slabbetje zonder velcro kan uw baby onmogelijk alleen zijn slabbetje afdoen. De halsopening is gemaakt van zachte, rekbare stof zodat u het slabbetje gemakkelijk over het hoofdje van uw baby kunt trekken. Leuk Noukie's extraatje: de grappige, speelse geïntegreerde toeter. Noukie's-tip: baby's worden snel vuil. U kunt nooit genoeg slabbetjes in huis hebben. Denk er dus aan om een aantal extra stuks bij de hand te hebben wanneer het etenstijd is.

Stoffen

Spons 100% katoen

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Noukie's koos voor katoen omdat het een vezel van plantaardige origine is. Het is de stof bij uitstek voor babykleding: het is hypoallergeen, zacht en comfortabel en heeft een sterk absorptievermogen. Mama’s houden ervan om hun kleintjes te hullen in deze natuurlijke, anti-allergene stof. Al onze materialen zijn ultra zacht en ondergaan een “peach finish” (perzikhuid) behandeling waarbij het oppervlak wordt “gekrast” om het nog zachter te doen aanvoelen.

Maat

36 x 26 cm