Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Champagnekleurig borstvoedingskussen Tricoloudoux®

Referentie: BB16205.39
Champagnekleurig borstvoedingskussen uit de Sublime collectie voor mama en baby
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 79,90
Meer info

Descriptie

Handig, champagnekleurig borstvoedingskussen uit de Sublime collectie waarmee toekomstige mama’s comfortabel en ontspannen slapen vóór baby’s komst. Eenmaal het kleintje er is, zorgt dit kussen ervoor dat mama’s hun kleintje gemakkelijk moedermelk of het flesje kunnen geven. Bovendien zorgt het ervoor dat uw kleintje mooi zijn evenwicht bewaart wanneer hij in zijn park zit en alleen rechtop leert te zitten. Leuk Noukie’s extraatje: een stijlvol, ultrazacht kussen in elegante champagnekleur met zilverkleurige lurexdraden, die voor een sprankeltje licht zorgen.

Stoffen

Voorkant: 100% katoen, achterkant: Veloudoux® 100% polyester, padding: balletjes van polystyreen

Advies

De hoes kan volledig van het kussen worden genomen. De hoes is wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Noukie's koos voor katoen omdat het een vezel van plantaardige origine is. Het is de stof bij uitstek voor babykleding: het is hypoallergeen, zacht en comfortabel en heeft een sterk absorptievermogen. Mama’s houden ervan om hun kleintjes te hullen in deze natuurlijke, anti-allergene stof. Al onze materialen zijn ultra zacht en ondergaan een “peach finish” (perzikhuid) behandeling waarbij het oppervlak wordt “gekrast” om het nog zachter te doen aanvoelen.

Maat

175 x 35cm (dikte 15cm)