Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Babyslaapzak Guss & Victor 90 cm

Referentie: BB1610.26
Mouwloze slaapzak voor baby's van 6 tot 24 maanden.
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 74,90
Meer info

Descriptie

Slaapzak uit de Guss & Victor collectie die uw baby lekker warm houdt tijdens het slapen. De rits sluit van beneden naar boven en biedt tal van voordelen: u kunt uw baby tijdens het slapen gemakkelijk verschonen zonder dat hij kou lijdt en hij voorkomt dat uw baby de slaapzak 's nachts openmaakt. Deze slaapzak heeft geen mouwen, waardoor hij op natuurlijke manier wordt verlucht en de lichaamstemperatuur van uw kindje wordt gereguleerd. De naden van de binnenvoering behouden hun oorspronkelijke vorm. Leuk Noukie's extraatje: de veiligheidssluiting die voorkomt dat de baby wegglijdt en de beschermende overslag bovenaan de ritssluiting die voorkomt dat uw baby wordt verwond. Noukie's-tip: verkies een slaapzak tot uw kindje 18 maand oud is en vermijd dekens en dekbedden uit veiligheidsoverwegingen.

Stoffen

Buitenzijde Veloudoux® 100% polyester. Voering 100% katoen. Opvulsel 100% polyester

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Kwaliteit en veiligheid, comfort en ergonomie zijn erg belangrijk voor Noukie's en onze producten. Veiligheid vormt een van onze kernwaarden. Daarom zien zowel wijzelf als onze leveranciers erop toe dat onze producten voldoen aan de strengste Europese normen. Dagelijks ontwikkelen wij producten die bijdragen aan het geluk van ouders én kinderen

Maat

90 x 50 cm