Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Silvergrijze hoes aankleedkussen Tricoloudoux®

Referentie: BB16207.12
Silvergrijze aankleedkussenhoes voor baby's uit de Sublime collectie.
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 44,90
Meer info

Descriptie

Ultrazachte, hoogwaardige aankleedkussenhoes uit de Sublime collectie uit spons 100% katoen. Een elegant, verfijnd accessoire voor de babykamer. Afmetingen geschikt voor alle standaard aankleedkussens maar niet voor de Noukie's- aankleedkussens (die hun eigen hoes hebben). Noukie's-tip: haal 2 hoezen in huis zodat u steeds een extra exemplaar bij de hand heeft. Leuk Noukie’s extraatje: een stijlvolle, ultrazachte hoes in elegante, Silvergrijze kleur met zilverkleurige lurexdraden, die voor een sprankeltje licht zorgen.

Stoffen

100% katoen

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Noukie's koos voor katoen omdat het een vezel van plantaardige origine is. Het is de stof bij uitstek voor babykleding: het is hypoallergeen, zacht en comfortabel en heeft een sterk absorptievermogen. Mama’s houden ervan om hun kleintjes te hullen in deze natuurlijke, anti-allergene stof. Al onze materialen zijn ultra zacht en ondergaan een “peach finish” (perzikhuid) behandeling waarbij het oppervlak wordt “gekrast” om het nog zachter te doen aanvoelen.

Maat

TU