Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Mini Muziekknuffel Guss

Referentie: N1611.21
Muziekknuffel van Guss het schaap die uw baby in slaap wiegt op te tonen van zijn zachte melodie "Imagine" van John Lennon. Gemakkelijk overal mee te nemen.
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 21,90
Meer info

Descriptie

De mini muziekknuffel van Guss het schaap helpt uw baby tot rust te komen en wiegt uw kleintje in slaap met zijn zachte, geruststellende melodie. Leuk Noukie's extraatje: de muziekknuffel werd uitgerust met klittenband zodat u hem overal aan kunt vastmaken: baby's bedje, het autostoeltje, de wandelaar,... Naarmate de melodie verder speelt, verdwijnt het trekkoordje langzaam in de buik van de knuffel. Hij kan dus zonder gevaar in baby's bedje worden geplaatst. Waar u ook gaat, neem hem overal met u mee om uw baby te troosten.

Stoffen

Veloudoux® 100% polyester, touwtje 100% katoen, plastic handvat

Advies

Enkel wasbaar aan de oppervlakte

Voordelen

Kwaliteit en veiligheid, comfort en ergonomie zijn erg belangrijk voor Noukie's en onze producten. Veiligheid vormt een van onze kernwaarden. Daarom zien zowel wijzelf als onze leveranciers erop toe dat onze producten voldoen aan de strengste Europese normen. Dagelijks ontwikkelen wij producten die bijdragen aan het geluk van ouders én kinderen.

Maat

15 cm