Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Platso Victor

Referentie: N1612.20
Platte doudou Victor de draak met speelse activiteiten waarvan uw tegelijkertijd baby tot rust komt.
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 29,90
Meer info

Descriptie

Deze Victor de draak platso vormt een 'overgangsvoorwerp' tussen het huis en de crèche. Hij is uitermate zacht en bezorgt baby's vredige nachten. Een platso is een goed alternatief voor een klassieke doudou en vormt een origineel geboortecadeau. Leuk Noukie's extraatje: de kleurrijke labels, verschillende materialen en afmetingen en gekreukt papier aan de binnenkant van de vleugels om baby's zintuigen te stimuleren. Noukie's-tip: mama's kunnen met de doudou slapen om hun geur over te brengen zodat de baby gerustgesteld is wanneer mama er even niet is.

Stoffen

Veloudoux® 100% polyester en velours (80% katoen, 20% polyester)

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Noukie's ontwikkelt knuffels die kinderen de nodige troost bieden en hen tot rust doen komen. Veloudoux® is, net zoals mama, lekker zacht en draagt zorg voor de gevoelige huid van pasgeboren baby's en kinderen. Ook na talloze wasbeurten blijft Victor zijn zachtheid behouden. Wij van Noukie's weten dat baby's en kleine kinderen best houden van een glimlach; daarom hebben al onze knuffels een lieve, vriendelijke snoet die hen zal doen denken aan de glimlach van mama en papa en hun tederheid.

Maat

32 x 34 cm