Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.





 

Knuffel doudou Guss 25 cm

Referentie: N1611.25
Knuffel Guss het schaap, baby's onafscheidelijke vriend!
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 21,90
Meer info

Descriptie

Deze Guss het schaap knuffel troost uw baby wanneer hij verdrietig is. Dankzij zijn kleine formaat kan hij gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Uiteraard werd deze Guss het schaap knuffel vervaardigd uit Veloudoux®, nu nog zachter dankzij zijn extra lange haren. Uw baby zal hem voortdurend willen knuffelen! U kunt de doudou in de machine wassen op 30°C zonder dat zijn oorspronkelijke zachtheid of vorm verloren gaat. Noukie's-tip: mama's kunnen met de doudou slapen om hun geur over te brengen zodat de baby gerustgesteld is wanneer mama er even niet is.

Stoffen

Veloudoux® 100% polyester en velours (80% katoen, 20% polyester)

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Noukie's ontwikkelt knuffels die kinderen de nodige troost bieden en hen tot rust doen komen. Veloudoux® is, net zoals mama, lekker zacht en draagt zorg voor de gevoelige huid van pasgeboren baby's en kinderen. Ook na talloze wasbeurten blijft Guss zijn zachtheid behouden. Wij van Noukie's weten dat baby's en kleine kinderen best houden van een glimlach; daarom hebben al onze knuffels een lieve, vriendelijke snoet die hen zal doen denken aan de glimlach van mama en papa en hun tederheid.

Maat

25 cm