Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Knuffel doudou Victor 40 cm

Referentie: N1612.40
Knuffel Victor de draak, baby's beste vriend!
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 29,90
Meer info

Descriptie

Deze Victor de draak knuffel, die niet veel kleiner is dan uw baby, wordt ongetwijfeld baby's beste vriend. Uiteraard werd deze Victor de draak knuffel vervaardigd uit ultrazachte Veloudoux®, waarvan een deel met kleine bolletjes in reliëf dat u baby voortdurend zal willen knuffelen! Uw baby zal hem voortdurend willen strelen! U kunt de doudou in de machine wassen op 30°C zonder dat zijn oorspronkelijke zachtheid of vorm verloren gaat.

Stoffen

Veloudoux® 100% polyester en velours (80% katoen, 20% polyester)

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Noukie's ontwikkelt knuffels die kinderen de nodige troost bieden en hen tot rust doen komen. Veloudoux® is, net zoals mama, lekker zacht en draagt zorg voor de gevoelige huid van pasgeboren baby's en kinderen. Ook na talloze wasbeurten blijft Victor zijn zachtheid behouden. Wij van Noukie's weten dat baby's en kleine kinderen best houden van een glimlach; daarom hebben al onze knuffels een lieve, vriendelijke snoet die hen zal doen denken aan de glimlach van mama en papa en hun tederheid.

Maat

40 cm