Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Speelmat Guss & Victor

Referentie: N1610.117
Speelmat om baby's zintuigen te ontwikkelen.
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 89,90
Meer info

Descriptie

Guss & Victor speelmat die speciaal werd ontwikkeld om baby's zintuigen te stimuleren dankzij de verschillende materialen waaruit hij vervaardigd werd. Deze mat helpt de psychomotorische vaardigheden van uw kind te ontwikkelen en zijn bewegingen te coördineren. Guss & Victor kunnen worden losgemaakt en dienst doen als knuffels wanneer uw baby groter is. De afneembare hoepels vergemakkelijken het onderhoud van de mat. Leuk Noukie's extraatje: deze speelmat werd vervaardigd uit ultrazachte en Veloudoux® en de vulling zorgt ervoor dat uw kind in alle veiligheid kan spelen.

Stoffen

Veloudoux® 100% polyester, voering 100% polyester, plastic ring.

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken. Vergeet niet om de hoepels vooraf te verwijderen.

Voordelen

Noukie’s ontwikkelt producten die kinderen helpen bij het groeien en tijdens de verschillende ontwikkelingsfases. Het merk biedt hoogwaardige, veilige, comfortabele, ergonomische, stevige en duurzame producten. Het welzijn en de veiligheid van het kind blijven daarbij onze kernwaarden. Dagelijks ontwikkelen we producten die bijdragen aan het geluk van ouders én kinderen.

Maat

50 x 70 cm