Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Tidou Victor

Referentie: N1612.19
Platte doudou Victor de draak die uw baby troost met zijn ongelofelijke zachtheid en lieve glimlach.
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 17,90
Meer info

Descriptie

Victor de draak tidou met klittenband die u gemakkelijk aan de mouw van baby's pyjama of aan zijn fopspeen kunt vastmaken. Deze Victor tidou vormt een 'overgangsvoorwerp' tussen het huis en de crèche en troost het kindje wanneer hij van mama en papa wordt gescheiden. Hij is uitermate zacht, licht en gemakkelijk vast te houden. De kleurrijke labels, verschillende materialen en afmetingen stimuleren baby's zintuigen op een veilige manier. Noukie's-tip: mama's kunnen met de doudou slapen om hun geur over te brengen zodat de baby gerustgesteld is wanneer mama er even niet is. En...waarom geen twee identieke tidou's in huis halen? Op die manier heeft u er altijd eentje binnen handbereik als de andere in de wasmachine zit of zoek is geraakt.

Stoffen

Veloudoux® 100% polyester en velours (80% katoen, 20% polyester)

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Noukie's ontwikkelt knuffels die kinderen de nodige troost bieden en hen tot rust doen komen. Veloudoux® is, net zoals mama, lekker zacht en draagt zorg voor de gevoelige huid van pasgeboren baby's en kinderen. Ook na talloze wasbeurten blijft Victor zijn zachtheid behouden. Wij van Noukie's weten dat baby's en kleine kinderen best houden van een glimlach; daarom hebben al onze knuffels een lieve, vriendelijke snoet die hen zal doen denken aan de glimlach van mama en papa en hun tederheid.

Maat

27 x 27 cm