Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Silvergrijze stootrand Tricoloudoux®

Referentie: BB16207.04
Silvergrijze, elegante stootrand voor babyparkje uit de Sublime collectie
Leverbaar met een geschenkverpakking.
€ 99,90
Meer info

Descriptie

Met deze elegante, uiterst zachte stootrand uit de Sublime collectie geniet uw baby in alle veiligheid van zijn nachtrust. Hij beschermt uw baby tegen tocht en voorkomt dat hij zijn armpjes of benen door de bedstijlen steekt. Hij werd vervaardigd uit Veloudoux®, die uw kleintje een geborgen, veilig gevoel geeft. U kunt de stootrand aan de spijlen van het bed vastmaken door middel van linten aan de buitenkant. De tussenzetsels zijn geschikt voor ieder type bed (60 x 120cm en 70 x 140cm). Een stijlvolle, ultrazachte stootwand in elegante, Silvergrijze kleur met zilverkleurige lurexdraden, die voor een sprankeltje licht zorgen. Leuk Noukie’s extraatje: u kunt de hoes van de stootrand halen zodat u hem kunt wassen in de machine. De padding is van hoogwaardige kwaliteit en werd speciaal ontwikkeld opdat hij zijn oorspronkelijke vorm zou bewaren. De stootranden van Noukie’s zijn hoger dan die van de concurrenten voor de maximale veiligheid en steun van de kleintjes.

Stoffen

Buitenzijde: tricot 100% katoen, padding: 100% polyester, voering: Veloudoux® 100% polyester

Advies

Wasbaar in de machine op 30°C. Het artikel kan in de droogkast (zacht programma) worden gestopt om het opnieuw zacht en soepel te maken.

Voordelen

Veiligheid is een van de kernwaarden van Noukie’s. Daarom zien zowel wijzelf als onze leveranciers er nauwgezet op toe dat onze producten voldoen aan de strengste Europese normen.

Maat

180 x 40cm